0642204775

info@lakexperts.nl

Over ons 

LAK EXPERTS –
UW LAK SPECIALIST

Ons team van Lakexperts staat klaar om uw deuren of keukens te voorzien van een duurzame, krasbestendige en hoogwaardige laklaag die bij elke stijl, type deur, afwerking of kleur past. Bij ons kunt u rekenen op topkwaliteit en vakmanschap, want dat vinden wij erg belangrijk!

Geef uw wens door.

“Het team van Lak Experts heeft mij erg goed geholpen met mijn deuren. Wij hadden een aantal oude deuren die gerepareerd en gespoten moesten worden. Na contact gehad te hebben me Lak Experts zijn onze deuren weer als nieuw.”

– Willem-Jan uit Zandvoort

Onderdeel van VT schilders

VT Schilders is al meer dan 10 jaar een gevestigde naam in de schilder, stuc en spuit branche. In de afgelopen jaren hebben wij veel woningen mogen voorzien van een nieuw laag verf. Een veelvoorkomende vraag was het spuiten van deuren, waardoor wij 7 jaar geleden hebben gekozen om ons ook te focussen op het spuiten van deuren. 

Ons team bestaat uit ervaren en enthousiaste professionals. Wij gaan iedere dag vol passie te werk voor particulieren, aannemers en stichtingen. Verder zijn al onze medewerkers gecertificeerd als houtrotherstellers.

Wij leveren kwalitatief spuitwerk, binnen schilderwerk en buitenschilderwerk in geheel Noord-Holland. Daarnaast is stucwerk in combinatie met ons schilderwerkzaamheden een volledig pakket wat wij kunnen aanbieden.

 

GRATIS ADVIES & OFFERTE OP MAAT

Wilt u graag advies over welke kleur het beste past bij uw deuren? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan. Wij streven ernaar om deze binnen 1 werkdag naar u te sturen. Heeft u spoed en wilt u uw deuren snel laten spuiten?
Bel dan naar 06 422 047 75.