0642204775

info@lakexperts.nl

Keuken Spuiten

Geef uw keuken een
nieuwe uitstraling!

Onze professionele service zorgt ervoor dat uw keuken er weer als nieuw uitzien. Wij zorgen voor een hoogwaardige afwerking. Ook voor reparaties en onderhoud aan uw deuren bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren spuiters staan voor u klaar om uw deuren vakkundig te herstellen en te onderhouden.

 Meer dan 15 jaar ervaring

Door heel Nederland

Binnen één werkdag vaak beschikbaar

Volledige professionele spuitwerk + reparatie

 Hoogwaardige kwaliteitsproducten

Meer dan 1.134 huishoudens gingen u al voor.

Klantenbeoordeling  9,4 / 10

GRATIS OFFERTE OP MAAT?
onze experts staan voor u klaar.

Op basis van uw gegevens berekenen we eenvoudig wat de kosten gaan zijn.

Wij respecteren uw privacy

|

Zij gingen u voor:

Paula Tel
22/09/2023
Fijne schilders, mooi schilderwerk. Fijn dat ze ook netjes werken hun spullen opruimen. Denken mee en zijn ook nog eens aardig!
Vinny B
11/09/2023
Bedankt voor de goede service en werk wat jullie geleverd hebben!! Binnenschilder werkzaamheden en buiten gedaan, ben echt tevreden Volkan super bedankt!
Julie Excoffon
10/09/2023
VT Schilders have just repainted the entire outside wood of our house: frames of the windows, frames of the doors, the windows themselves, the wood just below the roof and the wood of the "dakkapel". They did an amazing job in no time (With the 3 of them, it was done in a week) and while being really respectful of our place, always leaving everything really tidy after a day of work. I would recommend them without a doubt!
Theo Alaerds
08/08/2023
Deuren van 33 jaar oud weer als nieuw. Van wit naar zijdeglans zwart echt prachtige geworden. Communicatie ook heel direct en bij vragen altijd bereikbaar. Heel erg tevreden over kwaliteit en service. Onze bovendeuren gaan daar ook zeker heen
Ellen Van Der Steen
03/08/2023
wij hebben 6 binnen deuren op kleur laten spuiten. Zeer netjes uitgevoerd wij zijn erg tevreden.
Sebnem Cetin
31/07/2023
Wij hebben onze woning compleet laten stucen en spuiten. Communicatie verliep uitstekend en de afspraken zijn goed na gekomen. Uiteindelijk opgeleverd met bosbloemen. Aanrader!
Marlies Brommer
31/07/2023
Op zoek gegaan naar een bedrijf dat binnendeuren spuit. VT schilders / Lakexpert gevonden op internet. Communicatie verliep soepel, zowel via de mail als via de app. Deuren werden op de afgesproken tijd opgehaald en terug gebracht. Keurig verpakt in folie om ze onbeschadigd af te leveren. Heel tevreden met het resultaat!!
carl L
18/07/2023
Ben zeer tevreden met het geleverde product
Marcel Schekkerman
17/07/2023
De deuren werden volgens afspraak opgehaald. Een week later werden de deuren (ingepakt in bubbeltjes plastic) weer thuis afgeleverd. De deuren zijn echt zeer goed gespoten. Topservice.
Niels van Boheemen
06/02/2023
VT schilders zijn professioneel en hebben mooi werk afgeleverd. Het spuitwerk ziet er zeer strak uit. Bedankt voor jullie inzet!

Een gespoten keuken:
Besparend & Duurzaam

Onze missie

Keukens zijn een belangrijk onderdeel van uw huis en worden dagelijks gebruikt. Na verloop van tijd kunnen ze beschadigd raken, verkleuren of gewoonweg verslijten. Het kan ontzettend vervelend zijn om keukens te hebben die niet meer goed functioneren of er niet meer mooi uitzien. Bij Lak Experts begrijpen we dit als geen ander en daarom bieden we u professionele en betrouwbare spuitdiensten.

Onze deskundige specialisten gaan vakkundig en snel te werk om uw keuken er weer als nieuw uit te laten zien. Wij bieden een all-in service voor een vaste prijs, waarbij wij uw deuren repareren, reinigen en onderhouden. U hoeft zich geen zorgen te maken, wij zorgen ervoor dat uw deuren er weer stralend uitzien en soepel open en dicht gaan!

Over Ons

Werkwijze

Referenties

Keuken spuiten

Het spuiten van keuken is een populaire methode om een nieuwe uitstraling te geven aan oudere keuken, of om nieuwe keukens te voorzien van een kleur of afwerking die past bij het interieur. Het proces van spuiten kan eenvoudig zijn, maar het vereist wel de nodige voorbereiding en aandacht voor detail om een professioneel resultaat te bereiken.

t

Heeft u een vraag?
Wij hebben het antwoord.

Wat zijn de kosten?

Het hangt ervan af wat uw wensen zijn. Doen we het samen? Of kiest u voor het totaalpakket dat volledig ontzorgd wordt? Regelt u zelf de verzending? Of wilt u dat wij dit voor u doen? Bevat uw deur panelen of glas? Geen probleem, maar het zal wel wat duurder zijn. Tip: Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Kan ik ook andere producten laten spuiten?

Jazeker! Wij spuiten alle soorten deuren en keukens. 

Wat is de gemiddelde levertijd?

Bij de afname van uw producten maken wij een afspraak met u over de levertijd. Afhankelijk van de aantallen die gespoten moeten worden verschilt de levertijd. Meestal leveren wij binnen 2 werkdagen. 

In welke kleuren kan ik mijn deuren laten spuiten?

Wij spuiten uw deuren of keukens in de kleuren die u wenst. U geeft een RAL code door aan ons en vervolgens kijken wij samen met u naar de mogelijkheden. Zo weten beide partijen wat de mogelijkheden zijn en hoe uw meubels of deuren eruit komen te zien.

Halen jullie de deuren ook op?

Jazeker! Wij hebben een ophaalservice waar u gebruik van kunt maken. Voor een meerprijs halen wij uw deuren/keuken op en brengen wij deze gespoten en gerepareerd weer thuis!

GRATIS ADVIES & OFFERTE OP MAAT

Wilt u graag advies over welke kleur het beste past bij uw deuren? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan. Wij streven ernaar om deze binnen 1 werkdag naar u te sturen. Heeft u spoed en wilt u uw deuren snel laten spuiten?
Bel dan naar 06 422 047 75.